TV KIT

TV KIT a fost conceput ca un post de televiziune ce se adreseaza unei categorii specifice de ascultatori, implicati in viata social-economica a judetului Bacau precum si a judetelor invecinate. Suntem convinsi ca am obtinut succesul si piata careia i-a fost destinat cu ajutorul unui produs ale carui argumente principale, credem cu tarie, sunt calitatea, impartialitatea si operativitatea.
Programele TV KIT sunt preluate de RCS-RDS in municipiile Bacau si Onesti, precum si in orasele Tg. Ocna si Slanic Moldova, dar şi de reţelele de cablu din localităţile din zona de serviciu (Comanesti, Darmanesti, Dofteana, Tg. Ocna, Stefan cel Mare, Asău, Livezi, Sănduleni, Berzunți, Poduri, Berești-Tazlău, Ardeoani, Scorțeni, Valea Budului, Hemeiuși, Gârleni, Racova, Blăgești, Căiuți, Strugari, Cașin, Buciumi, Coțofănești). Aria de acoperire teritorială a postului este de aproximativ 2/3 din teritoriul judeţului Bacau si este in continua crestere, avand deja acordul cu UPC. Potenţialul de audienţă al TV KIT este de aproximativ 300.000 de telespectatori, dar daca tinem cont de emisiunile duplex radio-tv cifra creste pana la aproximativ 350.000, targetul declarat fiind populaţia activă, cu vârste cuprinse între 16 si 55 de ani.

Prin programele sale, TV KIT se implica activ in popularizarea si explicarea fenomenelor economico-sociale si politice pe care comunitatea le-a perceput destul de deformat si nu de putine ori cu ostilitate si rea-vointa. Chiar daca grila de programe este axata in principal pe stiri si informatii, se fac auzite idei in emisiuni specializate (stiri, actualitati, talk show-ri) de la consilieri locali, primari, administratori de unitati economice, presedinti de partide, consilieri judeteni, deputati si senatori pana la ministri.
Pentru aceasta a fost elaborata o grila de programe care sa raspunda cerintelor unui numar cat mai mare de telespectatori. Programele sunt variate, ofera atat informatii de ultima ora, cat si divertisment, programe interactive care sa ii antreneze si pe telespectator in desfasurarea emisiunilor.
Programul este acoperit in principal de productii proprii si cuprinde editii de stiri locale, talk show-ri live, emisiuni sport, culturale si divertisment. Dupa cele minim 10 ore de televiziune activa, TV KIT abordeaza videotextul ca mijloc secundar de informare a telespectatorilor cu privire la viata artistica, sociala si comerciala a judetului.
Asa cum au demonstrat si sondajele, telespectatorii manifesta un interes tot mai crescut pentru emisiunile ce vizeaza aspectul social. La fel de puternic este si impactul emisiunilor de divertisment, cu un spectru cat mai larg – de la intalnirile cu personaje ale vietii publice pana la muzica simfonica, de la folclor pana la hard rock.
La randul lor, speram ca si emisiunile culturale sa atinga cote inalte de audienta, motivate nu doar de invitatii de marca prezenti in studio ci, si de temele de discutie alese.
Postul TV KIT propune subiecte incitante in egala masura pentru femei si barbati de toate varstele. Alaturi de echipa tehnica, reporterii TV KIT sunt mereu in alerta pentru a fi primii care transmit informatii de ultima ora. Evenimentele locale speciale sunt transmise in direct din locatie.
Odată cu apariţia sa, TV KIT a declanşat şi susţinut campanii de presă, a prezentat opinii, devenind lider de opinie si comercial zonal.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker