Creat: Vineri, 15 Iulie 2016 16:36 | 589 Accesări

Comunicat Apa-Canal SA Onesti

Creat: Marți, 29 Decembrie 2015 13:12 | 1496 Accesări

CENTRUL NATIONAL DE INFORMARE TURISTICA COMANESTI UN PROIECT AJUNS LA FINAL

Luni, 28 decembrie, de la ora 14.00, in sala de sedinte a primariei orasului Comanesti a avut loc conferinta de presa de finalizare a proiectului „Reabilitare si dotare centru national de informare si promovare turistica Comanesti". Proiectul este finantat de catre programul operational regional 2007-2013 si s-a desfasurat pe o perioada de 8 luni. Mai multe aflam de la Cristina Lupu manager proiect: "Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea infrastructurii de informare a turiștilor interesați de zona orașului Comănești şi a Văii Trotuşului, în scopul dezvoltării turismului în zonă în sensul prevederilor din Strategia de Dezvoltare a Orașului Comănești 2012-2020 prin reabilitarea şi dotarea sediului Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din oraşul nostru. Astfel, obiective specifice acestuia cum sunt: creșterea  nivelului de informare al turiștilor din zonă  prin sporirea volumului de informații verificate și utile despre obiectivele și operatorii de ospitalitate din zonă, legarea obiectivelor turistice din zona Comănești în circuite tematice și  corelarea acestora cu  produse turistice din regiunea județului Bacău și a județelor învecinate, introducerea conceptului de utilizare a internetului în scopul promovării obiectivelor turistice specifice Comăneștiului și informării turiștilor despre acestea, imbunătățirea imaginii zonei și a localității Comănești și crearea unei identități locale pe care să se fundamenteze o creștere a turismului zonal, vor confirma valoarea acestei investitii."

Prezent ca intotdeauna la activitatile ce tin de viitorul urbei, primarul orasului Comanesti, domnul Viorel Miron, a tinut sa precizeze: "Iata un nou obiectiv atins de administratia noastra, obiectiv care prin specificul lui este foarte important pentru dezvoltarea viitoare a orasului nostru. Turismul, ca si componenta activa a dezvoltarii economice a orasului trebuie privit cu incredere si abordat cu profesionalism, lucru care deschide noi abordari si perspective activitatii agentilor economici si populatiei in general."

Creat: Miercuri, 15 Iulie 2015 14:01 | 1301 Accesări

CONCURS DE IDEI Theaterstock

 

THEATERSTOCK  INTERNATIONAL  ARTS FESTIVAL

1-16 AUGUST 2015

BACĂU, ROMÂNIA

Ediţia I

 

Concurs de idei “Theaterstock BACĂU. Festivalul TĂU”

            Teatrul Municipal “Bacovia” provoacă tinerii inventivi, cu imaginaţie, să participe la Concursul de idei “Theaterstock BACĂU - Festivalul TĂU”. Eşti inteligent, creativ, îţi place să scrii, să lucrezi pe calculator, să faci fotografii sau să editezi filmuleţe, crezi că stă în puterea ta să faci lumea mai frumoasă?

            Găseşte forme inedite de promovare a Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului “Theaterstock” Bacău (Teatrul Municipal “Bacovia”, 1 – 16 august 2015) şi noi îţi răsplătim creativitatea cu premii.

            Fă o serenadă festivalului în faţa Agenţiei de Bilete a Teatrului Municipal “Bacovia”, înregistrează-te şi trimite-ne filmuleţul, compune un imn Theaterstock în ritmuri hip – hop sau rock, creează un promo sau o fotografie de cover pentru Facebook, care să promoveze festivalul, pictează mai multe baloane cu numele Theaterstock şi plimbă-te cu ele prin oraş, roagă-ţi prietenii să îţi facă o poză şi trimite-ne fotografia, fă reclamă într-un mod cât mai inedit unui spectacol preferat din program, surprinde-ne cu propuneri inedite, năstruşnice, spectaculoase, de impact şi noi te vom premia.

Anca Sigartău, manager al Teatrului Municipal “Bacovia”, iniţiatoarea Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului “Theaterstock” şi a Concursului “Theaterstock BACĂU. Festivalul TĂU”:

“Dacă ai fi directorul de creaţie al unei agenţii de publicitate, cum ai face promovarea festivalului? THEATERSTOCK provoacă artistul din tine. Arată-ne că poţi fi un art director plin de imaginaţie sau un copywriter genial şi Theaterstock te premiază. Punem la bătaie laptop, tablete, telefoane mobile şi bilete la spectacole. Tot ce trebuie să faci ca să le câştigi este să gândeşti o modalitate inedită de promovare a festivalului şi să o pui în aplicare!


Aşadar, fă un afiş şi amplasează-l într-un loc cât mai vizibil sau fă un filmuleţ şi distribuie-l pe Facebook ori scrie un text cu care să atragi atenţia tuturor asupra festivalului şi publică-l pe blog, pagină de Facebook sau în ziar online. Trimite-ne linkuri, fotografii, filmuleţe cu tine şi «creaţia» ta Theaterstock şi noi te premiem!”.

            Concursul are trei secţiuni: 1. Foto (cu subsecţiunile a. Proiect individual b. Proiect de grup) şi 2. Video (cu subsecţiunile a. Proiect individual b. Proiect de grup). 3. Text

            Postează propunerile tale pe paginile de Facebook Teatrul Municipal Bacovia şi Theaterstock Bacău şi distribuie-le pe wall-ul tău sau trimite-le pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi le vom posta noi pentru tine pe paginile noastre de Facebook.

            Proiectele trebuie să includă obligatoriu numele festivalului (Theaterstock), locul (Bacău) şi perioada de desfăşurare (1 – 16 august 2015) şi, opţional, sloganul primei ediţii, de anul acesta: “We are One”.

            Proiectele câştigătoare de la cele trei secţiuni vor fi decise de un juriu format din reprezentanţi ai Teatrului Municipal “Bacovia” şi din reprezentaţi ai grupului de voluntari ai Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului “Theaterstock” Bacău.

Perioada de desfăşurare a concursului este 10 iulie – 16 august 2015.

            Rezultatele concursului reprezintă viziunea Teatrului Municipal « Bacovia” şi nu pot fi contestate. Teatrul Municipal “Bacovia” nu va promova propunerile discriminatorii, xenofobe, rasiste etc. sau care nu reprezintă valorile sale.

            Pentru informaţii suplimentare sunaţi la numărul de telefon 0735 521 591.

 

Creat: Luni, 06 Iulie 2015 16:41 | 1430 Accesări

CARAVANA SCOLII DE VARA

CARAVANA ȘCOLII DE VARĂ este un proiect îndrăzneț prin care urmărim să aducem copilul în centrul universului cunoașterii. Utilizând metode noi, interactive, copiii au șansa de a-și exprima propriile dorințe, de a propune jocuri și activități, de a crea într-un spațiu familiar acestora, generând o nouă abordare a dezvoltării personale. Pe ulițele satelor, în mijlocul copilăriei prof. Nicoleta G. Spiridon și prof. Gina Pinzaru, alături de voluntari, parteneri și sponsori, urmăresc a creiona o lume în care școala îmbracă alte forme, jocul definește personalitatea iar educația permite un nou acces către o lume plină de învățăminte.

            Proiectul se desfășoară în perioada 06-17 iulie 2015 după următorul program:

vineri - 10.07.2015 Păunești, Ruginești, Adjud jud Vrancea

sâmbătă -  11.07.2015 Ploscuțeni, Huruiești jud Bacau, Adjud jud Vrancea

luni - 13.07.2015 Odobești-Focșani jud Vrancea

marți - 14.07.2015 Homocea Lespezi Costișa jud Vrancea

Acest eveniment presupune deplasarea cadrelor didactice care au inițiat acest proiect ( prof. Spiridon Nicoleta Gabriela Grădinița P.P. Nr. 4 Adjud și Pînzaru Gina de la Școala Gimnazială Homocea) alături de voluntarii și partenerii cuprinși în acesta în localitățile sus menționate unde vor desfășura activități interdisciplinare, jocuri interactive, drumeții și multe alte surprize.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Adjud reprezentată de d-l primar Armencea Constantin și cu sprijinul Primăriei Homocea reprezentată de d-l primar Ionescu Neculai dar și a altor instituții precum primăria Huruiești, primăria Ploscuțeni, Asociația Umanitară INIȚIATIV DA, Parohia Ortodoxă Ploscuțeni, S.C. Cos & Alex SRL și SC Duculica SRL din comuna Homocea jud. Vrancea și multe alte instituții partenere cărora le mulțumin foarte mult.

Inițiatorii acestui proiect sunt d-nele prof. Spiridon Nicoleta Gabriela de la Gradinița PP nr. 4 Adjud, structură a Școlii Mareșal Al. Averescu Adjud și prof. Pînzaru Gina de la Școala Gimnazială Homocea.

Creat: Miercuri, 17 Decembrie 2014 11:22 | 1254 Accesări

CONCERT FILOMELOS

Va asteptam!

Creat: Marți, 16 Decembrie 2014 16:12 | 1345 Accesări

Craciun luminat, Craciun la palat

“Crăciun luminat, Crăciun la Palat”, spectacol de datini și obiceiuri de iarnă

            Palatul Copiilor Bacău vă invită marți, 16 decembrie, la Teatrul Municipal ”Bacovia”, de la ora 17.00, să vă bucurați de atmosfera Sărbătorilor de iarnă la cea de-a III-a ediție a spectacolului de colinde, datini și obiceiuri ”Crăciun luminat, Crăciun la Palat”. Vor urca pe scenă pentru a vă încânta cu talentul lor artistic Grupul Vocal Folcloric ”Stejărelul”, condus de profesorul Mihai Bârjoveanu, coordonator al Cercului de muzică populară, copii de la Cercurile de muzică ușoară, conduse de profesorii Claudiu Filip și Emil Iftime, și de la Trupa ”Prospero” a Cercului de Teatru, coordonat de regizorul și profesorul Gheorghe Balint. Vor realiza de asemenea momente pline de farmecul și energia Sărbătorilor de iarnă la români elevi și profesori de la Cercul de Pictură/Desen/Iconografie, coordonat de Adriana Busuioc, director al Palatului Copiilor Bacău, și Cercul de Jurnalism, coordonat de Laura Huiban. Pentru prima dată, la ediția din acest an a evenimentului vor lua parte și elevi de la cluburile arondate Palatului Copiilor Bacău, din Comănești și Buhuși.

            “Acest spectacol are în primul rând un scop educativ , este o evaluare a cunoștiințelor acumulate de copii în semestrul I dar este în același timp și un prilej să ne bucurăm de frumoasele tradiții românești de iarnă. În program vom avea colinde, cântece și dansuri tematice și scenete“, a declarat Claudiu Filip, profesor coordonator al Cercului de Muzică ușoară al Palatului Copiilor Bacău și inițiator al proiectului. 

            Spectacolul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Bacău.

            Intrarea este liberă.

 

Persoană de contact:

Prof. Claudiu Filip

0740 288 376

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker