Creat: Joi, 24 Decembrie 2015 09:57 | 1088 Accesări

UN ALT PROIECT DUS LA BUN SFARSIT DE ADMINISTRATIA DIN COMANESTI

Ieri, 23 decembrie 2015 orele 13.00, in sala de consiliu a Primariei Comanesti a avut loc conferinta de presa a proiectului aflat in faza de finalizare “Reabilitarea, reamenajarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orasenesc «Ioan Lascar» din orasul Comanesti”.

Pe tot parcursul evenimentului doamna Cristina Cornelia Lupu, manager al acestui proiect, a evidentiat etapele prin care s-a trecut in realizarea proiectului si a concluzionat urmatoarele: ”Proiectul si-a atins obiectivele de realizare, reamenajare, modernizare si dotare a Ambulatoriului integrat al Spitalului Orasenesc "Ioan Lascar". Trecand peste greutatile inerente unui proiect de asemenea anvergura pentru orasul nostru, finalizarea lucrarilor ne face sa fim increzatori in viitorul comunitatii noastre si a celor din jur, cel putin pe planul sanatatii. Sanatatea populatiei se va reflecta si in celelalte sectoare ale vietii si ne indreptateste sa credem ca pe plan lung va aduce un plus si vietii economice a microregiunii Valea Trotusului. Existenta celor sase noi servicii medicale (de cardiologie, nefrologie, urologie, ortopedie, psihiatrie si gastroenterologie) dotate cu aparatura medicala performanta, precum si aparatura medicala moderna cu care au fost dotate alte 14 cabinete, va scadea timpul necesar diagnosticarii pacientilor si  se va reduce migratia fortei de munca din domeniul medical."

Prezent la conferinta de presa, primarul orasului Comanesti, domnul Viorel Miron, a declarat: ”Privesc acum cu incredere in viitor, bucuros ca finalizam aceasta investitie in sanatatea cetatenilor. Nimic nu ne mai opreste sa muncim in continuare pentru dezvoltarea orasului in directiile pe care ni le-am propus...

Ramane in continuare deschiderea noastra pentru completarea colectivului de medici prin oferirea de locuinte de serviciu...

...Si acum ca vin sarbatorile de iarna, avand un spital modern, utilat dupa ultimele standarde, putem spune cu bucurie: Sanatate si La multi ani!”.

Proiectul a fost sustinut de Unicredit Tiriac prin acordarea unui credit de sustinere a achizitiei aparaturii medicale.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker